Segmen BlogWalking bersama RedBellas

Assalamualaikum ^.^
Hye uOllz...



Dek kerana xtau cane cara nak berblog bagai ni (dah katenye mmg 'lem' sikit bab berblog nii..) so iollz pon decide la utk join segmen yg dianjurkan oleh Cik Farida di blog nye ;) Macih Cik Farida sbb bg peluang pd kami yg newbie ini berkongsi detik bahagia ini!

Mari join beramai ramai...! Jom....


End Date : 16 September 2014 pukul 9 malam

Xoxo,
Dib

10 comments:

  1. singgah dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen. Jom kita jalan2 :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html
    Done follow cni #3 :)

    ReplyDelete
  3. Sama la kita..LEM sikit bab-bab blog ni.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

    ReplyDelete
  4. hehe.. Moh ler kite ;)
    sama sama kite bertatih ye dear..

    ReplyDelete
  5. terima kasih join..

    jom tgk latest update peserta segmen sy..
    yg lain pun dijemput join..

    done follow!

    ReplyDelete
  6. 7 is MG :)

    welcome in blogging world ^__^
    singgah sni dar segmen yg sama
    apa kabar tuan blog hri ni?
    sehat? :)

    ReplyDelete
  7. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Datang blogwalking....anda di tag untuk

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  9. as salam, jln2 blogwalking. dah follow #9

    http://norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan dari JINDRISSKA.

    jemputlah join giveaway saya jugak ye...saya ada souvenirs dari paris nak kasi sebagai hadiah...ada 20 keychain untuk dimenangi.... insyaallah giveaway sampai ke hujung bulan oktober... jemputlah join ye... :D saya da follow sini

    ReplyDelete